Май само майка ми не знае за SEO Конференция 2013, понеже в момента няма интернет. Със сигурност, всеки, който има достъп до интернет, е разбрал, че на 22 март ще има нещо много силно и грандиозно.

Организаторите са SEOMCloxy и searchengines.bg. Генерален спонсор – SuperHosting.bg.

Отскоро се пускат интервю с всеки един лектор http://seom.bg/seoconferencebg, откъдето всеки може да се запознае донякъде със специалиста, да разбере за какво ще говори и да си направи план-програма, какво и кога да слуша, т.к. програмата е еднодневна в два потока.

Аз ще се покажа с лекция на тема вътрешни фактори. Да! Да! Заглавия, описания, текстове, дублиран контент, „пилене“, „шлифоване“ на сайт до най-висока и прецизна точка на гладкост и чистота, вътрешна линк-структура и правилно преливане на вътрешната линк-тежест. Ще се опитам да събера максимално полезни данни от практика с цел да се покаже, как един чист или изчистен в процеса на вътрешна оптимизация сайт, започва да се позиционира  по низко и средно честотни/конкурентни ключови думи без сериозни бюджети за линк-билдинг. Това е – що касае моята лекция.

Има и много хубава и приятна за мен новина. Всички знаем за моята страст и любов към CS Yazzle – инструмент за анализ на конкуренцията, един полезен и важен инструмент в SEO, поне за мен. Писах много за него в блога http://vorobyov.info/blog/tag/yazzle/, специално за него говорех на SEO Конференция 2011. А сега съм изключително щастлив, че създателят на CS Yazzle, CS SapeMasterSEOBudget.ru и DriveLink.ru – Николай Яровой от ControlStyle, ще е лектор на SEO Конференция 2013. Той ще говори както за класическия CS Yazzle, така и за нов продукт предназначен за Западна Европа, включително и България (очаква се дори българска версия) – SEO Combine.

Благодаря на Оги, че прие кандидатурата му за участие като лектор.

Допълнителни линкове:

Николай Яровой на сайта на Конференцията

Ще се видим на 22-ри март! Ще е адски полезно и интересно.