Защо Minter 2 и BIP? Или накратко в какво се забърках по заръка на @oggin

Дигиталните пари са достъпни в световен мащаб. Криптовалути (BTC, ETH, UNI, BNB), стейбълкойни (USDC, USDT) и активи (акции, злато, петрол), чийто списък ще се разшири до хиляди възможни опции.

Които могат свободно да се разменят едни за други. Замяна на всеки актив за друг без регистрация на борсите и използване на сайтове за обмен. Бързо, евтино, лесно и единствено в портфейла си.

Или да изпратите произволно количество, във всяка валута, навсякъде по света направо на имейл адрес. Бързо, евтино и лесно дори за тези, които никога преди не са имали портфейл и не са запознати с дигиталните пари. Получателят ще може веднага да използва получения превод, тъй като портфейлът Minter е по-прост от всяка онлайн банка.

Почти моментално. Скоростта на всякакви операции е до 5 секунди. Потребителите не трябва да мислят за времето. Щракнете върху бутона за изпращане или обмен и сте готови. И не на последно място, с надеждността на блокчейна и без очаквания за „потвърждение“.

Без да мислите за комисионната. Можете да забравите за „газта“ завинаги, комисионната ще бъде изписана от всеки актив и ще бъде фиксирана сума от 0,01 долара за трансфери и 0,03 долара + 0,2% за обмен.

Всеки ще може да участва пълноценно в децентрализираната икономика. Предоставяте ликвидност и получавате комисионни за обмен на всякакви активи, а за сметка на стейкинга, получавате комисионни за всякакви транзакции в мрежата, чиято цена е фиксирана в $.

Трейдърите ще могат свободно да търгуват с всички налични активи направо в сигурния си портфейл. Извършвате незабавен обмен и прехвърляне на активи с прозрачни комисионни в $, като се възползвате от надеждността на децентрализираната търговия с реални обеми, окончателни транзакции и реална собственост на активи в портфейла си, без да използвате борси.

Потребителите на Ethereum ще въздъхнат с облекчение, когато преместят операциите си на бърза и изгодна блокчейн платформа, като същевременно запазят своите токени. Те могат лесно да преминат към Minter за търговия и сетълменти / плащания, без да страдат от ниска скорост и високи такси. Можете свободно да прехвърляте токени от Ethereum към Minter и обратно.

За бизнеса ще е лесно да използват Minter 2 за създаване на собствени токени, балове за лоялност и разплащания. Интеграцията е по-лесна и бърза от всеки друг блокчейн. Това е най-доброто решение на пазара за блокчейн бизнеса и тези, които тепърва навлизат в света на цифровите активи.