Драго от SEOLab наскоро обяви за пускането на Мастер клас за работа със SAPE.ru.

Имам удоволствие да се сдобия с копие за рецензия, която следва долу.

Невероятен, бърз, лек и супер полезен за всеки от малък до велик. Поне на мен ми беше лек, но това е заради честото ми използване на системата както в ролята на оптимизатор, така и уебмастър.

Курсът е в електронен формат във вид на електронна книга с видео-презентации за пълноценна работа със САПЕ – от регистрацията в системата и попълване на баланса, през създаване на проекта и анкор-листа, създаване на филтри и настройки на SAPE тулбар в мозилата, до менежиране на хиляди! закупени линка:

  • регистрация в борсата
  • създаване на проект
  • създаване на филтри и заявки
  • филтриране на страници с тулбара преди покупката по ред показатели: брой изходящи линкове, количество чист текст на страницата, наличие в индекса на Google, пейджранк, анализ на url на страниците (за да се избегнат профилни страници по форумите, страници с тагове и категории с дублиран контент …), анализ на линкове-съседи (ще имате готов списък с кофти думи като варез, порно, дженерик …) и много други параметри за качествено филтриране на масив със страници
  • последна бойна проверка на всички донорни страници с един външен тул, който прави заявки за търсене в Google с контента от самите страници (търсенето се прави по title на страниците, h1 текст, произволни 20 думи от текста на страницата и пр.), като по този начин получаваме информация за качество на донора директно в очите на Google.
  • менежиране на линкове (проверка на индексирани страници, индексирани линкове, проверка на т.н. фрауд линкове)

Всички филтри необходими за качествено и бюджетно менежиране на проектите ви чакат в текстовия файл в пакета.

Лично аз работя над 2 години с борсата и смело препоръчвам този курс на всеки, който решил да опита сериозно да работи със САПЕто.

Някои неща ги правя по друг начин: имам собствени филтри, които са с по-голяма сила заради по-големия брой символи чист текст на страницата и по-малък брой вътрешни линкове, за сметка на което на изхода ми връща по-малък брой страници за закупуване.

Още за курса. Освен самата техника за закупуване ще чуете и някои от тактиките на линкбилдинг – какви линкове да купувате в случая на нов домейн или наказан такъв, създаване на анкор-лист и други.

Освен самия курс получавате и доживотна консултация за работа със системата, регистрирайки се през афилиейт линка му http://www.sape.ru/r.89531faa7a.php

Още веднъж:

Успешна и лека работа и САПЕ да е с вас!

Слава на САПЕ, слава на нас!