…Или докъде достигна съвременната телефония

…Или Ringostat в България, част 2 – „търсим биз дев за българския пазар“.

Въпреки намаляването на обема класическите телефонните обаждания, обаждането продължава да е един от драйвърите на търговията и услугите. И като маркетолози няма как да пренебрегваме тези конверсии. Проследяването на обажданията и последващата им обработка, затваряне на сделки, събиране на история са от малкото задачи, които един бизнес с сферата на услугите трябва да реши. Хубавото е, че решения има и то доста.

Едно от решенията е продукт на нашата група Ringostat – колтракинг, смартфон, съвременна телефонна централа, callback уиджет, insider, ringo messenger и end-to-end analytics платформа.

Аз имам два сентимента към него:

  1. През 2014-та работих в тогавашния офис на Ringostat в стените на Netpeak. Те бяха трима човека тогава, ние – пак горе-долу толкова :)
  2. През 2015-та направихме не особено успешен опит да предложим услугата на български пазар. Още се прахосва един голям суитч в склада :)

След 6 години работа продуктът стана доста устойчив, процесите са отработени, 80+ човека екип, 1200+ активни! проекта в Европа, а от този месец вече го активираме в България и събираме екип.

Първият човек ще е Business Development Representative за Ringostat България. Ако вие или някой около вас има опит в телекомуникации и маркетинга и търсите работещ проект, който решава много главоболия на бизнеса и оптимизира текущите разходи, пишете ми.

Ще предложим този продукт първо на партньорите на Нетпик, след това и на всички други, които се нуждаят от модерна телефонна централа със супер маркетинг отчети и партньор с доживотна реферална система за всеки доведен проект.

Всяко споделяне с потенциален кандидат и съдействие в намирането гарантира една почерпка от мен.