Мина третата SEO Конференция в България.
Благодаря на Averank&SEOM за поканата като лектор.
Моята презентация мина успешно макар и половината от планираното да не съм казал, което ми подсказва, че трябва да работя върху съставяне на слайдове. Накратко смея да кажа, че имаше интерес, съдейки по интересни въпроси, които звучаха из залата.

Що се касае конкретно Yazzle за България, смея да дам обещание да има повече видеа, както казах на Антон Пенев, който със своите въпроси спечели фланелка с логото на Yazzle (дано му стои добре ;-) ). Останаха и много хубави лепенки на Yazzle – който ги иска, да се обади.

Първата и основна награда – 1 лиценз на Yazzle, която любезно е предоставена от разработчиците на Yazzle – Control Style, грабнаха господа от Spy.bg.

Който е останал с добри впечатления от софта, да следи този блог за видеа, може да се свърже с мен за покупка на софта по по-лесен начин и с отстъпка.

В 17 часа с Калин Василев от Orm.bg направихме бързи одити на сайтове Knigomania.bg и Zeleno.bg. Собственици на сайтове да се обадят за да получат списък с линкове и кратки бележки от презентацията с проблемите по сайтовете им – има доста абсурдни проблеми и по двата сайта, които крайно препоръчително е да се оправят за ваше благо.

Съвет за следващи seo-конференции – да са извън София и да траят 2 дена.

Слайдове от моята презентация са на един чудесен български сървис Slides.bg

Има и една интересна случка с мен. Напук на Пешо Маринов, реших да участвам в томболата на ICN.bg, та взех че спечелих (за пръв път печеля в томбола) една брандирана ризка и 2ГБ флашка.

ПП. Снимки очакваме от един мързелив фотограф, който го мързи да си използва мета описанието на блога като заглавие за да се класира по искана от него дума ;-)
ППП. Ганбокс е снимал Зала 2 през целия ден, така че го гепим за видео.

ПППП. Поздрави и голямо благодаря на цялата агидка, която стои зад организацията и провеждане на конференцията.